Webbshop


Hos oss hittar du ett stort utbud av begagnade telefoner, främst iPhones i olika modeller och minneskapaciteter, men även ett mindre utbud av Samsung telefoner. Utöver detta säljer vi även begagnade iPads, både med och utan SIM-kortsstöd. Alla produkter är inköpta från leverantörer med före detta företagstelefoner alternativt före detta företagssurfplattor, vi köper/byter alltså inte in av privatpersoner; detta för Er och vår säkerhet.

Vi är helt och hållet en webbutik och har därmed ingen fysisk butik eller kundmottagning. Vi förstår att behovet av att ha en telefon är väldigt hög och kan eventuellt ordna fysisk upphämtning på vårt kontor för kunder som befinner sig i Stockholmsområdet. Detta är förutsatt att beställning och betalning fortfarande görs via vår hemsida (med frakt). Hör gärna med oss!

Social media


Twitter

Har du en fråga om din order, eller något annat, som ryms inom en tweet kan du tweeta oss på @MrGizmosverige så svarar vi direkt.

MrGizmo Twitter

 

Facebook

MrGizmo finns självklart på Facebook.
Här kan du ställa frågor till oss direkt, delta i tävlingar, ta del av exklusiva kampanjer och spännande nyheter inom Apple världen.

MrGizmo Facebook

 

Instagram

MrGizmo finns även på Instagram.

Här lägger vi upp bilder på spännande produkter, nyheter och annat kul som händer.

MrGizmo Instagram